вторник, 19 апреля 2022 г.

МОЛИТВА На захист від війни

     Боже, Отче наш Небесний, в ім'я Спасителя нашого Господа і Бога нашого Ісуса Христа, благаємо Тебе  про пробачення, помилування і зцілення в усіх народах світу.    Благослови нас і відведи руки тих, хто замишляє зло проти людства !

Ми стоїмо і зміцнюємося тільки вірою в Твою Могутність і Потужність! Хай ніяка  виразка не наблизиться до  нас і наших будинків !

 Господи Ісусе Христе , зціли нас і відведи всякого супостата !  Доторкнися до розуму і серця правителів усіх країн і народів, щоб виконували тільки Твою Святу Волю для блага народів! Господи, Ісусе Христе ! Все, що диявол запланував проти народів землі, віджени від нас в Ім'я Твоє Святе!

 Отче наш Небесний, ми закликаємо Тебе,  ізбави  нас від чуми диявольської, від усіх підступів  бісівських, не попусти винищування людського ! Пробач нас безрозсудних і що ми в гріхах  загрузли, яви світу Своє Милосердя ! Хай  славиться Твоє Пресвяте Ім'я Батька і Сина і Святого Духа !

 Ми покірливо просимо, хай буде Воля Твоя на нас!

Молимося тобі , Чесний Отче, про Благодатне  благословення тим , що моляться Тобі і що закликають Ім'я Твоє Святе! Покірливо благаємо Тебе  про батьківський захист  усього людства на Землі! Почуй , пробач і врятуй нас, Батьку Небесний ! Трійця Свята, Слава Тобі, Отцю і Синові і Святому Духу! Нині і вічно і  повіки віків! Амінь! Амінь! Амінь! Слава! Слава! Слава Богу!

Врятуй,  ГОСПОДИ !!!!!

Избранное сообщение

Как получить скидку на мои услуги 10% И доступ к эксклюзивным материалам?

Приветствую у себя на блоге любителей Таро! 💓 Если Вам интересна эта система и Вы желаете оставаться в курсе всех событий что касается Таро...

Популярные сообщения